1. Melonta peilityynellä Kesänkijärvellä

Peilityyni ja hiljainen järvi, tunturit ympärillä joka suunnassa ja aurinko paistaa horisontista kellon ollessa yksi yöllä. Kuulostaa epätodelliselta kokonaisuudelta, mutta Kesänkijärvi kesäyönä on juuri tätä. Jos haluat nauttia kesäisestä Lapista unohtumattomalla ja rauhallisella tavalla, on melonta keskellä yötä juuri sinun juttusi. 

Katso video

2. Porojen ihastelu ja valokuvaus Ylläksen huipulla

Porot pitävät majaansa ympäri Lapin karua luontoa ja Ylläksen huippu ei tee tähän poikkeusta. Reipas kävely ylös 719 metrin korkeuteen Ylläksen huipulle kannattaa mahtavien maisemien ja kauniin auringon paisteen vuoksi, mutta hyvällä tuurilla porotokka ruokailee vasten ilta-aurinkoa, joka kruunaa Ylläksen valloituksen maiseman ja tuo todellisen Lapin esiin. 

3. Pulahdus tunturijärveen

Lappia pidetään yhtenä maailman rauhallisimmista paikoista ja sen taika on laajasti tunnettu käsite koko Suomessa. Kesäaikaan pulahtaessasi kirkasvetiseen tunturijärveen taivaan ollessa sinioranssin sävyinen tiedät mistä ihmiset puhuvat. 

×