Usein kysytyt kysymykset

Keräsimme tähän yleisimpiin kysymyksiin vastauksia

Usein kysyttyä

Loma ja oleilu Lapissa on aina mukava aloittaa, kun kaikki on kunnossa ja käytännöt selvillä. Keräsimme alle joitain asioita, jotka saattavat askarruttaa ennen varaamista tai lähtöä.

Otanko omat lakanat?

Kyllä. Haluamme tarjota edullista majoitusta ja siksi kohteissa ei ole lakanoita tai pyyhkeitä, joten varaathan omat lakanat ja pyyhket mukaan. Näin saamme pidettyä hinnat edullisina. 

Onko kohteessa Wifi?

Kaikissa kohteissa on Laplandway langaton verkko (50M).  Salasana ja verkon nimi löytyy ohjetaulusta paikanpäällä.

Ovatko lemmikit tervetulleita?

Meille sisäsiistit lemmikit ovat tervetulleita, mutta niiden tulosta pitää aina ilmoittaa erikseen. Karvaisilta ystäviltä perimme lemmikkimaksun, joka on 30€/kuono (50€/kuono Lumikuru). 

Kuuluuko puut hintaan?

Kyllä kuuluu. Puita löytyy puukorista sisältä mökistä sekä niiden loppuessa lisää löytyy jokaisen kohteen puuvajasta.  Mikäli puut ovat loppu, niin ilmoita siitä mahdollisimman pian, niin toimitamme lisää mahdollisimman nopeasti. 

Onko kohteessa sauna?

On, kaikissa mökeissä tai lomahuoneistoissa on sähkösauna, joten löylyistä pääsee nauttimaan. 

Matkustan lasten kanssa. Löytyykö syöttötuolia tai matkasänkyä?

Joihin kohteisiimme on mahdollista ostaa lisäpalveluna sekä syöttötuoli että vauvan matkasänky. Tällä hetkellä lapsivarustus löytyy Lumikuru ja Tykkykuru mökeistä.

Pärjäänkö ilman autoa?

Ilman muuta pärjää, mutta joissain tilanteissa auto voi helpottaa ja nopeuttaa liikkumista. Sekä Ylläkselle, että Saariselälle pääsee hyvillä bussiyhteyksillä sekä lentokentältä, että rautatieasemalta.  Itse tunturikylässä palvelut ovat 1-3km kävelymatkan päässä, joten ilman autoa pärjää hyvin. 

Kuuluuko siivous hintaan?

Ei kuulu. Laplandwayn kohteet ovat edullisia kohteita omatoimimatkaajille eli asiakas siivoaa itse kohteen lähtiessään valmiiksi seuraavalle tulijalle. Sesonkiaikaan (viikot 51-52, 8-16) suurimmassa huviloissamme Lumikurussa siivous sisältyy hintaan. 

Saavumme myöhään, miten pääsemme sisään?

Kaikissa kohteissamme on omatoiminen sisäänkirjautuminen, joten sisään pääsee vaikka keskellä yötä. Olemme tavoitettavissa puhelimella 21 asti, joka tulee ottaa huomioon todella myöhäisissä sisäänkirjautumisissa. 

Onko kohteessa esim. mausteita tai kahvia?

Emme täydennä perusmausteita tai kahvinkeittotarvikkeita kaappeihin, mutta yleensä kaapista löytyy mausteita, kahvia sekä suodatinpusseja edellisten vieraiden jäljiltä.  Jos siis haluat olla varma, että voit maustaa ruokasi juuri tietyllä mausteella, kannattaa se ottaa mukaan omasta takaa. Myös leivinpaperit, foliot, keittiöpyyhkeet ja kelmut tulee ottaa mukaan, jos niitä tarvitsee. 

Miten siivoan lähtiessäni?

Kohde tulisi olla hyvin siivottu seuraavalle vieraalle. Jokaisessa kohteessa on siivoustarvikkeet sekä siivousohjetaulu, jonka mukaisesti mökki tulee siivota. Näin myös seuraavat tulijat voivat saapua hyvillä mielin nauttimaan Lapin tunnelmasta. Puutteellisesti siivotusta kohteesta lähetämme lisälaskun varausehtojen mukaisesti.

Onnistuuko sähköauton lataus?

Kyllä ja ei. Rivitaloyhtiöissä sijaitsevissa pienemmissä loma-asunnoissamme sähköauton lataus ei ole mahdollista, sillä taloyhtiöillä ei ole vielä valmiuksia tähän ja se on kielletty koko yhtiössä.  Suurimmassa Lumikuru huvilassamme ulkovaraston seinässä on pistorasia (suko), josta onnistuu sähköauton lataaminen. Tosin latausteho on hyvin maltillinen. Lataus on majoittujille maksutonta.  Muuten Lapin latausinfra kehittyy vauhdilla, ja esimerkiksi Saariselällä on tarjolla suurteholatausta Nesteellä ja Ylläkselle Jounin Kaupan pihapiirissä.

Miilloin voin peruuttaa varauksen?

Varaus- ja peruutusehdot löydät alta:

Miten käytännön asiat hoituvat?

Ohjeita esimerkiksi avaimesta, takasta, saunasta, roskien viennistä sekä siivouksesta.

Lisäpalvelut

Aikainen check-in

  • Pääset majoittumaan kohteeseen kahta tuntia aiemmin jo klo 14. Ei saatavilla Lumikuru mökkiin.
20€
kpl

Myöhäinen check-out

  • Voit jatkaa majoittumista kahta tuntia pidempään klo 13 asti. Ei saatavilla Lumikuru mökkiin.
20€
kpl

Matkasänky vauvalle

  • Matkasänky perheen pienimmille mökkiin toimitettuna. Sisältää sängyn (ei liinavaatteita).
15€
kpl

Syöttötuoli

  • Tukeva puinen syöttötuoli helpottamaan pienten ruokailua. Toimitettuna mökkiin.
15€
kpl

Lemmikkieläinmaksu

  • Lemmikkieläin maksa karvaisille perheenjäsenille. Suurimmassa huvilassamme (Lumikuru) lemmikkimaksu on 50€
30€/50€
karvakuono

Varaa majoitus

Ylläs

"Seitsemän jylhää tunturia ja outdoorihmisen sekä ulkoilijan paratiisi"

Saariselkä

"Perinteikäs tunturikeskus Urho Kekkosen kansallispuiston syleilyssä."

×