Tykkykuru

Tykkykuru

Äkäslompolo, Kuerkaltion lomakylä

alk. 450e/viikko
Makuupaikat 6hlö Hiihtoladut 150m Laskettelu 4km Kuertunturin juurella Hyvä varustetaso 45m²

MAISEMA TUNTURIIN JA TUNNELMAN LUOJANA SAUNA

Tykkykuru on tunnelmallinen ja siistikuntoinen loma-asunto Äkäslompolon kylässä Kolarissa, Kuertunturin kupeessa. Asunnosta löytyy makuupaikat kuudelle, toimiva avokeittiö ja viihtyisä oleskelutila tyylikkäällä sohvalla. Sähkökiukaalla varustettu sauna tuo mukavaa tunnelmaa talven lomailuun, ja vilvoittelemaan pääsee omalle terassille, josta on näkymä Yllästunturiin.

KÄVELLEN LADULLE JA KAUPPAAN

Ylläksen ylistetyt ja monipuoliset hiihtoladut kulkevat muutaman sadan metrin päässä Kuertunturin juurella ja rinteisiin pääsee näppärästi Ski-bussilla parin sadan metrin päästä Kolarin tieltä. Äkäslompolon kylän palvelut kuten Jounin kauppa ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Lomailu onnistuu siis mutkattomasti myös ilman autoa.

TIETOA MÖKISTÄ

Avainpalvelu ja kirjautuminen

Saapuessa sisäänkirjautuminen klo 16 jälkeen ja lähtiessä uloskirjautuminen klo 12 mennessä. Avain löytyy kohteesta avainkotelosta.

Pysäköinti

Rakennuksen piha-alueella on yksi numeroitu lämpöpistokkeellinen autopaikka.

Makuupaikat

Mökistä löytyy makuupaikat kuudelle (6hlö). Alhhaalla on makuuhuone mukavalla parivuoteella ja ylhäällä parvella neljä erillissänkyä.

Kuivauskaappi ja varasto

Kuivauskaappi ja oven vieressä oleva varasto takaavat hyvät puitteet aktiiviseen lomailuun. Sukset kätevästi varastoon ja vaatteet kuivaksi kuivauskaapissa.

Skibussi

Lähin skibussin pysäkki sijaitsee noin 150m päässä viereisen ison tien varrella.

Loppusiivous ja liinavaatteet

Oma siivous. Loppusiivous saatavana erikseen tilattuna 80€/siivous, liinavaatteet 25€/hlö.

Sauna ja pesutilat

Mökissä on sähkökiukaalla varustettu sauna.

Moottorikelkkailu

Lähimmät kelkkareitit kulkevat noin 500 metrin päässä mökistä ja kelkkavuokraamot löytyvät Äkäslompolon kylältä.

Retkeilyreitit ja ulkoilu

Lapin upea luonto avautuu heti mökin pihalta. Lähimmät merkityt retkeilyreitit/hiihtoladut kulkevat muutaman sadan metrin päässä.

Terassi

Loma-asunnon takaovesta pääsee kätevästi terassille ihastelemaan maisemaa, jossa kohoaa Ylläs tunturi.

Palvelut

Äkäslompolon kylän monipuoliset palvelut ja mm. Suomen hulluin kyläkauppa, Jounin kauppa, sijaitsevat noin 1,5km päässä.

"Asunto oli mukavasti sisustettu ja toimiva kuudelle. Mukava fiilis ja kaikki tarpellinen onnistuneeseen lomailuun. Rauhallinen sijainti, mutta silti lähellä palveluita ja ravintoloita."
-Vieraamme-
"This is a nice place to stay! We loved everything about it. It was cosy and comfortable. We especially enjoyed the sauna and terrace, the sauna and a hot shower after a day out in the snow. Great restaurants, cafe and grocery store also very near by."
-Vieraamme-

Viikkohinnat

Kevätsesonkina (viikko 8 eteenpäin) vain viikkovuokraus (la-la). Sesongin ulkopuolella vuokraamme myös lyhyempiä aikoja, KYSY TARJOUS!

Peruskausi
350€
Viikot 52-1
1000e
Viikot 8-10
850€
Viikot 11-16
1100€

VARAA MÖKKI

Tarkista saatavuus alla olevasta varauskalenterista ja klikkaa "TEE VARAUS" tai lähetä meille varauspyyntö oheisella yhteydenottolomakkeella.

Comments are closed.