Tuiskukuru

Tuiskukuru

Äkäslompolo, Kuerkaltion lomakylä

alk. 300e/viikko
Makuupaikat 4hlö Hiihtoladut 150m Laskettelu 4km Kuertunturin juurella Hyvä varustetaso 28m²

MAISEMA TUNTURIIN JA TUNNELMAN LUOJANA SAUNA

Tuiskukuru on tunnelmallinen ja siistikuntoinen loma-asunto Äkäslompolon kylässä Kolarissa, Kuertunturin kupeessa. Asunnosta löytyy makuupaikat neljälle, toimiva avokeittiö ja viihtyisä oleskelutila mukavalla kulmasohvaööa. Sähkökiukaalla varustettu sauna tuo mukavaa tunnelmaa talven lomailuun ja vilvoittelemaan pääsee omalle terassille, josta on tunturinäkymä.

KÄVELLEN LADULLE JA KAUPPAAN

Ylläksen ylistetyt ja monipuoliset hiihtoladut kulkevat muutaman sadan metrin päässä Kuertunturin juurella ja rinteisiin pääsee näppärästi Ski-bussilla parin sadan metrin päästä Kolarin tieltä. Äkäslompolon kylän palvelut kuten Jounin kauppa ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Lomailu onnistuu siis mutkattomasti myös ilman autoa.

Laplandway Tuiskukuru

TIETOA MÖKISTÄ

Avainpalvelu ja kirjautuminen

Saapuessa sisäänkirjautuminen klo 16 jälkeen ja lähtiessä uloskirjautuminen klo 12 mennessä. Avain löytyy kohteesta avainkotelosta.

Pysäköinti

Rakennuksen piha-alueella on yksi numeroitu lämpöpistokkeellinen autopaikka.

Makuupaikat

Mökistä löytyy makuupaikat neljälle (4hlö), jotka ovat ylhäällä parvella.

Kuivauskaappi ja varasto

Kuivauskaappi ja oven vieressä oleva varasto takaavat hyvät puitteet aktiiviseen lomailuun. Sukset kätevästi varastoon ja vaatteet kuivaksi kuivauskaapissa.

Skibussi

Lähin skibussin pysäkki sijaitsee noin 150m päässä viereisen ison tien varrella.

Loppusiivous ja liinavaatteet

Oma siivous. Loppusiivous saatavana erikseen tilattuna 80€/siivous, liinavaatteet 25€/hlö.

Sauna ja pesutilat

Mökissä on sähkökiukaalla varustettu sauna.

Moottorikelkkailu

Lähimmät kelkkareitit kulkevat noin 500 metrin päässä mökistä ja kelkkavuokraamot löytyvät Äkäslompolon kylältä.

Retkeilyreitit ja ulkoilu

Lapin upea luonto avautuu heti mökin pihalta. Lähimmät merkityt retkeilyreitit/hiihtoladut kulkevat muutaman sadan metrin päässä.

Terassi

Loma-asunnon takaovesta pääsee kätevästi terassille ihastelemaan maisemaa, jossa kohoaa Ylläs tunturi.

Palvelut

Äkäslompolon kylän monipuoliset palvelut ja mm. Suomen hulluin kyläkauppa, Jounin kauppa, sijaitsevat noin 1,5km päässä.

"Asunto oli oikein kiva ja siisti. Mukava mökkitunnelma ja kaikki tarpellinen onnistuneeseen lomailuun. Kätevä sijainti, lähellä Jounin Kauppaa, mutta silti rauhallisessa paikassa."
-Vieraamme-
"This is a nice place to stay! We loved everything about it. It was cosy and comfortable. We especially enjoyed the sauna and terrace, the sauna and a hot shower after a day out in the snow. Great restaurants, cafe and grocery store also very near by."
-Vieraamme-

Viikkohinnat

Kevätsesonkina (viikko 8 eteenpäin) vain viikkovuokraus (la-la). Sesongin ulkopuolella vuokraamme myös lyhyempiä aikoja, KYSY TARJOUS!

Peruskausi
300€
Viikot 52-1
750e
Viikot 8-10
600€
Viikot 11-16
750€

VARAA MÖKKI

Tarkista saatavuus alla olevasta varauskalenterista ja klikkaa "TEE VARAUS" tai lähetä meille varauspyyntö oheisella yhteydenottolomakkeella.

Comments are closed.