Siulamukka

Saariselkä, Kaunispään etelärinne

alk. 315e/viikko
Makuupaikat 2hlö Hiihtoladut 50m Laskettelu 1,5km Lähellä palveluita Hyvä varustetaso 33m² Suopunkitie 10, Saariselkä, Inari Lemmikit tervetulleita Langaton netti

KÄVELLEN LADULLE, KAUPPAAN JA REVONTULIJAHTIIN

Viihtyisässä ja sympaattisessa asunnossa on sijainti kunnossa. Hiihtoladut kulkevat aivan ulko-oven vierestä ja rinteestä voi lasketella suoraan mökille. Kaunispään huipun näkötorni on 10 minuutin kapuamisen päässä, mikä on loistava paikka revontulien bongaamiseen. Lentokenttäbussille on 50 metrin kävely ja kaikki Saariselän kylän palvelut ovat kävelymatkan päässä. Voit siis saapua nauttimaan Lapin mystiikasta helposti ilman omaa autoa.

RENTOUDU SAUNASSA JA SYTYTÄ TULET TAKKAAN

Sähkökiukaalla varustettu sauna on mukava lämmittää vaelluksen tai hiihtolenkin jälkeen. Tunnelmaa luo lasiluukuullinen takka, ja päivän ulkoilusta kastuneet varusteet saa näppärästi kuivatettua eteisestä löytyvässä kuivauskaapissa.

TIETOA MÖKISTÄ

Sisäänkirjautuminen

Saapuessa omatoiminen sisäänkirjautuminen klo 16 jälkeen ja lähtiessä uloskirjautuminen klo 11 mennessä. Aikainen sisäänkirjautuminen (klo 14) ja myöhäinen uloskirjautuminen (klo 13) ostettavissa lisäpalveluna.

Pysäköinti

Mökin pihalla on yksi lämpöpistokkeelinen numeroitu autopaikka.

Makuupaikat

Mökistä löytyy makuupaikat kolmelle (3hlö). Tupakeittiöstä löytyy levitettävä vuodesohva kahdelle sekä erillinen yhden hengen sänky.

Takka ja polttopuut

Mökistä löytyy lasiluukullinen varaava takka, jonka lämmössä on mukava rentoutua raskaan ulkoilupäivän jälkeen. Polttopuita löytyy ulko-oven vieressä sijaitsevasta varastosta.

Suksienvoitelu

Mökin pihasta löytyy suksienvoitelutila, josta löytyy myös voiteluteline.

Loppusiivous ja liinavaatteet

Oma huolellinen siivous pois lähdettäessä. Omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukaan.

Skibussi

Lähin skibussin pysäkki sijaitsee 100m päässä Suopunkitien varressa.

Moottorikelkkailu

Lähimmät kelkkareitit kulkevat noin 100 metrin päässä mökistä ja kelkkavuokraamot löytyvät Saariselän kylältä.

Sauna ja pesutilat

Mökissä on sähkökiukaalla varustettu sauna sekä tilava pesuhuone. Kuivauskaappi löytyy eteisestä.

Pulkka

Mökin ulkovarastosta löytyy pulkka, jolla on näppärä käydä vaikka Kuukkelissa ostoksilla. Suomen pisin pulkkamäki on aivan mökin naapurissa noin 300m päässä.

Retkeilyreitit ja ulkoilu

Lapin upea luonto avautuu heti mökin ovelta. Lähimmät merkityt retkeilyreitit/hiihtoladut kulkevat noin 50m päässä.

Palvelut

Saariselän kylän monipuoliset palvelut, kaupat ja ravintolat löytyvät kaikki kävelyetäisyyden päässä.

Lemmikit tervetulleita

Meille karvaiset ystävät ovat tervetulleita lomailemaan (lemmikkieläinmaksu).

Laplandway netti

Kohteessa on langaton verkko työntekoon tai rentoutumiseen viihteen parissa.

"Juuri sopiva majoitusvaihtoehto Saariselän palveluiden ja ulkoilureittien välittömässä läheisyydessä. Asunto oli todella siisti ja keittiöstä löytyi kattavasti astioita. Kaikki toimi hienosti ja autolle hyvä parkkipaikka ihan lähellä."
-Vieraamme-
"Mukava paikka ja erityisesti sauna oli mieluisa. Sijainti mukavasti hieman rauhallisemmassa paikassa rinteen puolivälissä. Varastosta löytyvät pulkat oli mukava lisä. Avain heti ulko-oven vieressä teki sisäänkirjautumisesta vaivatonta.
-Vieraamme-

Hinnat

Joulusesonkina (viikot 51-52) sekä kevätsesonkina (viikot 8-17) vuokraus kokonaisina viikkoina lauantaista lauantaihin (la-la). Muina aikoina varaus onnistuu lyhyemmäksi aikaa, minimissään kahdeksi yöksi.

Sulanmaan aika
alk. 315€
Ensilumi ja alkutalvi
alk. 315€
Joulu ja uusivuosi
alk. 550€
Hiihtolomaviikot 8-10
alk. 400€
Keväthanget 11-16
alk. 550€

Varaa mökki

Tarkista saatavuus lisäämällä tulo- ja lähtöpäivä ylhäällä olevaan hakupalkkiin. Tämän jälkeen saat hinnan näkyviin ja pääset viimeistelemään varauksesi.

Comments are closed.
×