Kuurakuru

Äkäslompolo, Kuerkaltion lomakylä

alk. 315e/viikko
Makuupaikat 3hlö Hiihtoladut 150m Laskettelu 4km Kuertunturin juurella Hyvä varustetaso 28m² Karhukoantie 6, Äkäslompolo, Kolari WiFi Lemmikit sallittu

MAISEMA TUNTURIIN JA TUNNELMAN LUOJANA SAUNA

Kuurakuru on tunnelmallinen ja hyvin varusteltu loma-asunto Äkäslompolon kylässä Kolarissa, Kuertunturin kupeessa. Asunnosta löytyy makuupaikat kolmelle, toimiva avokeittiö sekä viihtyisä oleskelutila tyylikkäällä sohvalla. Sähkökiukaalla varustettu sauna tuo mukavaa tunnelmaa talven lomailuun, ja vilvoittelemaan pääsee omalle terassille, josta on näkymä Yllästunturiin. Langaton verkko tuo lisämukavuutta ja antaa oivan mahdollisuuden etätöihin.

KÄVELLEN LADULLE JA KAUPPAAN

Ylläksen ylistetyt ja monipuoliset hiihtoladut kulkevat muutaman sadan metrin päässä Kuertunturin juurella ja rinteisiin pääsee näppärästi Ski-bussilla parin sadan metrin päästä Lompolontieltä. Äkäslompolon kylän palvelut kuten Jounin kauppa ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Lomailu onnistuu siis mutkattomasti myös ilman autoa.

TIETOA MÖKISTÄ

Sisäänkirjautuminen

Saapuessa omatoiminen sisäänkirjautuminen klo 16 jälkeen ja lähtiessä uloskirjautuminen klo 11 mennessä. Aikainen sisäänkirjautuminen (klo 14) ja myöhäinen uloskirjautuminen (klo 13) ostettavissa lisäpalveluna.

Pysäköinti

Rakennuksen piha-alueella on yksi numeroitu lämpöpistokkeellinen autopaikka.

Makuupaikat

Mökistä löytyy makuupaikat kolmelle (3hlö). Ylhäällä parvella on yksi parivuode sekä yksi erillissänky.

Kuivauskaappi ja varasto

Kuivauskaappi ja oven vieressä oleva varasto takaavat hyvät puitteet aktiiviseen lomailuun. Sukset kätevästi varastoon ja vaatteet kuivaksi kuivauskaapissa.

Skibussi

Lähin skibussin pysäkki sijaitsee noin 200m päässä viereisen ison tien varrella.

Loppusiivous ja liinavaatteet

Oma huolellinen siivous pois lähdettäessä. Omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukaan.

Sauna

Mökissä on sähkökiukaalla varustettu sauna.

Moottorikelkkailu

Lähimmät kelkkareitit kulkevat noin 500 metrin päässä mökistä ja kelkkavuokraamot löytyvät Äkäslompolon kylältä.

Retkeilyreitit ja ulkoilu

Lapin upea luonto avautuu heti mökin pihalta. Lähimmät merkityt retkeilyreitit/hiihtoladut kulkevat muutaman sadan metrin päässä.

Terassi

Loma-asunnon takaovesta pääsee kätevästi terassille ihastelemaan maisemaa, jossa kohoaa Yllästunturi.

Palvelut

Äkäslompolon kylän monipuoliset palvelut ja mm. Suomen hulluin kyläkauppa, Jounin kauppa, sijaitsevat noin 1,5km päässä.

Langaton verkko

Loma-asunnossa on Laplandwayn netti, joten etätöiden tekeminen on helppoa ja netissä surffaaminen vaivatonta.

Lemmikit tervetulleita

Meille karvaiset ystävät ovat tervetulleita lomailemaan (lemmikkieläinmaksu).

"Asunto oli toimivasti sisustettu ja asunnosta löytyi kaikki tarpellinen onnistuneeseen lomailuun. Rauhallinen sijainti, mutta silti lähellä palveluita ja ravintoloita."
-Vieraamme-
"Majoitus oli siisti ja hyvällä sijainnilla. Mökistä löytyi kaikki tarvittavat keittiövälineet ja hyvät siivousvälineet! Hinta-laatu suhde oli kyllä täysi kymppi!"
-Vieraamme-

Hinnat

Joulusesonkina (viikot 51-52) sekä kevätsesonkina (viikot 8-17) vuokraus kokonaisina viikkoina lauantaista lauantaihin (la-la). Muina aikoina varaus onnistuu lyhyemmäksi aikaa, minimissään kahdeksi yöksi.

Sulanmaan aika
alk. 315€
Ensilumi ja alkutalvi
alk. 315€
Joulu ja uusivuosi
alk. 750€
Hiihtolomaviikot 8-10
alk. 600€
Keväthanget 11-16
alk. 750€

Varaa mökki

Tarkista saatavuus lisäämällä tulo- ja lähtöpäivä ylhäällä olevaan hakupalkkiin. Tämän jälkeen saat hinnan näkyviin ja pääset viimeistelemään varauksesi.

Comments are closed.
×