Hankikuru

Hankikuru

Äkäslompolo, Helukka

alk. 350e/viikko
Makuupaikat 4hlö Hiihtoladut 150m Laskettelu 4km Riemuliiterin naapurissa Hyvä varustetaso 37m²

TUNNELMAN LUOJANA TAKKA JA SAUNA

Tyylikkäästi remontoitu Hankikuru sijaitsee Helukan rauhallisella alueella lähellä latuja ja luontoa. Toimivapohjaisesta asunnosta löytyvät tyylikäs sauna, avokeittiö hyvällä varustetasolla sekä tunnelmanluojana lasiluukullinen takka. Pihalta löytyy illanviettoihin yhteisessä käytössä oleva perinteinen lappilainen kota, jossa voi paistaa makkaraa tai kiehauttaa nokipannukahvit.

KÄVELLEN LADULLE JA KAUPPAAN

Monipuoliset hiihtoladut kulkevat muutaman sadan metrin päässä ja rinteisiin pääsee näppärästi Ski-bussilla. Äkäslompolon kylän palvelut mm. Jounin kauppa ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Lomailu onnistuu siis mutkattomasti myös ilman autoa.

TIETOA MÖKISTÄ

Avainpalvelu ja kirjautuminen

Saapuessa sisäänkirjautuminen klo 16 jälkeen ja lähtiessä uloskirjautuminen klo 12 mennessä. Avain löytyy Äkäslompolon kylältä Ylläs Avaimesta.

Pysäköinti

Mökin pihalla on yksi numeroitu lämpöpistokkeellinen autopaikka.

Makuupaikat

Mökistä löytyy makuupaikat neljälle (4hlö). Alakerrassa on parivuode makuualkovissa ja parvelta löytyy erillissängyt kahdelle.

Takka ja polttopuut

Mökistä löytyy lasiluukullinen varaava takka, jonka lämmössä on mukava rentoutua raskaan ulkoilupäivän jälkeen. Polttopuita löytyy ulko-oven vieressä sijaitsevasta varastosta.

Skibussi

Lähin skibussin pysäkki sijaitsee noin 150 viereisen ison tien varrella Riemuliiterin kohdalla.

Loppusiivous ja liinavaatteet

Oma siivous. Loppusiivous saatavana erikseen tilattuna 80€/siivous, liinavaatteet 25€/hlö.

Sauna ja pesutilat

Mökissä on sähkökiukaalla varustettu sauna. Pesuhuoneesta löytyy myös pyykinpesukone.

Moottorikelkkailu

Lähimmät kelkkareitit kulkevat noin 400 metrin päässä mökistä ja kelkkavuokraamot löytyvät Äkäslompolon kylältä.

Retkeilyreitit ja ulkoilu

Lapin upea luonto avautuu heti mökin pihalta. Lähimmät merkityt retkeilyreitit/hiihtoladut kulkevat muutaman sadan metrin päässä.

Pulkka ja kota

Mökin ulkovarastosta löytyy pulkka ja pihalta perinteinen lappilainen kota, jossa on mukava päivän päätteeksi nauttia nuotion tunnelmasta.

Palvelut

Äkäslompolon kylän monipuoliset palvelut ja mm. Suomen hulluin kyläkauppa, Jounin kauppa, sijaitsevat noin 1,5km päässä.

"Asunto oli oikein kiva ja siisti. Mukava mökkitunnelma, mutta silti moderni ja uusi. Sijainti oli hyvä, lähellä Jounin Kauppaa mutta silti rauhallisessa paikassa. Pihalla oli myös kota, jossa voi grillailla 🙂 Suosittelen!"
-Vieraamme-
"This is an awesome place to stay! We loved everything about it. It was sparkling clean, cosy and comfortable. We especially enjoyed the fireplace (wood included), the sauna and a hot rain shower after a day out in the snow. Activities were reachable by car in 5 minutes, great restaurants, cafe and grocery store also very near by."
-Vieraamme-

Viikkohinnat

Kevätsesonkina (viikko 8 eteenpäin) vain viikkovuokraus (la-la). Sesongin ulkopuolella vuokraamme myös lyhyempiä aikoja, KYSY TARJOUS!

Peruskausi
350€
Viikot 51-1
850e
Viikot 8-10
650€
Viikot 10-17
850€

VARAA MÖKKI

Tarkista saatavuus alla olevasta varauskalenterista ja klikkaa "TEE VARAUS" tai lähetä meille varauspyyntö oheisella yhteydenottolomakkeella.

Comments are closed.