Hankikuru

Hankikuru

Äkäslompolo, Helukka

alk. 350e/viikko
Makuupaikat 4hlö Hiihtoladut 150m Laskettelu 4km Riemuliiterin naapurissa Hyvä varustetaso 37m² Lehtokaltiontie 1, Äkälompolo, Kolari Laplanway netti Lemmikit tervetulleita

TUNNELMAN LUOJANA TAKKA JA SAUNA

Tyylikkäästi remontoitu Hankikuru sijaitsee Helukan rauhallisella alueella lähellä latuja ja luontoa. Toimivapohjaisesta asunnosta löytyvät tyylikäs sauna, avokeittiö hyvällä varustetasolla sekä tunnelmanluojana lasiluukullinen takka. Pihalta löytyy illanviettoihin yhteisessä käytössä oleva perinteinen lappilainen kota, jossa voi paistaa makkaraa tai kiehauttaa nokipannukahvit.

KÄVELLEN LADULLE JA KAUPPAAN

Monipuoliset hiihtoladut kulkevat muutaman sadan metrin päässä ja rinteisiin pääsee näppärästi Ski-bussilla. Äkäslompolon kylän palvelut mm. Jounin kauppa ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Lomailu onnistuu siis mutkattomasti myös ilman autoa.

TIETOA MÖKISTÄ

Sisäänkirjautuminen

Saapuessa omatoiminen sisäänkirjautuminen klo 16 jälkeen ja lähtiessä uloskirjautuminen klo 12 mennessä.

Pysäköinti

Mökin pihalla on yksi numeroitu lämpöpistokkeellinen autopaikka.

Makuupaikat

Mökistä löytyy makuupaikat neljälle (4hlö). Alakerrassa on parivuode makuualkovissa ja parvelta löytyy erillissängyt kahdelle.

Takka ja polttopuut

Mökistä löytyy lasiluukullinen takka, jonka lämmössä on mukava rentoutua raskaan ulkoilupäivän jälkeen. Polttopuita löytyy ulko-oven vieressä sijaitsevasta varastosta.

Skibussi

Lähin skibussin pysäkki sijaitsee noin 150 viereisen ison tien varrella.

Loppusiivous ja liinavaatteet

Oma huolellinen siivous pois lähdettäessä. Omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukaan.

Sauna ja pesutilat

Mökissä on sähkökiukaalla varustettu sauna. Pesuhuoneesta löytyy myös pyykinpesukone.

Moottorikelkkailu

Lähimmät kelkkareitit kulkevat noin 400 metrin päässä mökistä ja kelkkavuokraamot löytyvät Äkäslompolon kylältä.

Retkeilyreitit ja ulkoilu

Lapin upea luonto avautuu heti mökin pihalta. Lähimmät merkityt retkeilyreitit/hiihtoladut kulkevat muutaman sadan metrin päässä.

Pulkka ja kota

Mökin ulkovarastosta löytyy pulkka ja pihalta perinteinen lappilainen kota, jossa on mukava päivän päätteeksi nauttia nuotion tunnelmasta.

Palvelut

Äkäslompolon kylän monipuoliset palvelut ja mm. Suomen hulluin kyläkauppa, Jounin kauppa, sijaitsevat noin 1,5km päässä.

Lemmikit tervetulleita

Meille karvaiset ystävät ovat tervetulleita lomailemaan, lemmikkieläinmaksu per karvakuono.

Langaton verkko

Loma-asunnossa on Laplandwayn netti, joten etätöiden tekeminen on helppoa ja netissä surffaaminen vaivatonta.

"Asunto oli oikein kiva ja siisti. Mukava mökkitunnelma, mutta silti moderni ja uusi. Sijainti oli hyvä, lähellä Jounin Kauppaa mutta silti rauhallisessa paikassa. Pihalla oli myös kota, jossa voi grillailla 🙂 Suosittelen!"
-Vieraamme-
"Hyvä tukikohta kansallispuiston päiväretkille. Palvelut ja uimarantakin lähellä. Kaikki tarvittava löytyi huoneistosta, joka sisustettu mukavasti, ei turhaa tavaraa. Viestintä Laplandwayn kanssa oli sujuvaa."
-Vieraamme-

Hinnat

Kevätsesonkina (viikot 8-17) vuokraus kokonaisina viikkoina lauantaista lauantaihin (la-la). Joulusesonkina (viikot 51-52) vuokraus kokonaisina viikkoina sunnuntaista sunnuntaihin (su-su). Muina aikoina varaus onnistuu lyhyemmäksi aikaa, minimissään kahdeksi yöksi.

Sulanmaan aika
alk. 350€
Ensilumi ja alkutalvi
alk. 350€
Joulu ja uusivuosi
alk. 850€
Hiihtolomaviikot 8-10
alk. 650€
Keväthanget 11-16
alk. 850€

Varaa mökki

Tarkista saatavuus lisäämällä tulo- ja lähtöpäivä ylhäällä olevaan hakupalkkiin. Tämän jälkeen saat hinnan näkyviin ja pääset viimeistelemään varauksesi.

Comments are closed.
×