Lumikuru

Lumikuru

Äkäslompolo, Kaulavaara

alk. 750e/viikko
Makuupaikat 8hlö Hiihtoladut 600m Laskettelu 4km Päättyvän tien päässä Hyvä varustetaso 100m²

OMA RAUHA - ERÄMAA TAKAPIHALLA

Moderni ja tyylikäs lappilaista tunnelmaa huokuva lämpöhirsihuvila on rauhallinen tukikohta, josta voi katsella poroja ja kuukkeleita suoraan keittiön pöydän äärestä. Sijainti rauhallisen tien päässä ja tupakeittiön suuret ikkunat takaavat erämaa tunnelman, vaikka ollaan kävelyetäisyyden päässä Ylläksen kaupoista ja ravintoloista.

TUNNELMANLUOJINA SAUNA JA TAKKA

Lumikurun sauna henkii suomalaista savusaunakulttuuria, ja tyylikäs takka lämmittää pakkaspäivinä hiihtolenkin tai revontuliretken jälkeen. Tilavan yläkerran ansiosta suurikin perhe tai porukka majoittuu vaivattomasti. Mökissä on hyvä varustetaso ja pidempikin aika sujuu mukavasti Lapin hengestä nauttien.

TILAT JA MUKAVUUDET OUTDOORHENKISELLE

Tilava ulkorakennus mahdollistaa pyörien säilyttämiseen sisällä ja suksienvoiteluteline luistavat hiihtokilometrit koko loman ajan. Kuivauskaappi ja pyykinpesukone takaavat hyvän viihtyvyyden vaikeillakin säillä, jos Lapin luonto yllättää.

TIETOA MÖKISTÄ

Avainpalvelu

Saapuessa sisäänkirjautuminen klo 16 jälkeen ja lähtiessä uloskirjautuminen klo 12 mennessä.

Pysäköinti

Mökin pihalla on lämpöpistokepaikat kahdelle autolle.

Makuupaikat

Mökistä löytyy makuupaikat kahdeksalle (8hlö). Alakerrassa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta sekä lisäksi parvelta löytyy makuupaikat neljälle.

Takka ja polttopuut

Mökistä löytyy lasiluukullinen varaava takka, jonka lämmössä on mukava rentoutua raskaan ulkoilupäivän jälkeen. Polttopuita löytyy pihalla sijaitsevasta ulkorakennuksesta.

Suksienvoitelu

Mökin pihasta löytyy lämmitettävä suksienvoitelutila, josta löytyy myös voiteluteline.

Loppusiivous ja liinavaatteet

Sesonkina loppusiivous kuuluu vuokrahintaan. Liinavaatteita saatavana erikseen tilattuna 25€/hlö.

Skibussi

Lähin skibussin pysäkki sijaitsee noin 1km päässä Ylläskaltio hotellin pihassa.

Moottorikelkkailu

Lähimmät kelkkareitit kulkevat noin 400 metrin päässä mökistä ja kelkkavuokraamot löytyvät Äkäslompolon kylältä.

Sauna ja pesutilat

Mökissä on tunnelmallinen tummansävyinen sähkökiukaalla varustettu sauna. Kodinhoitohuoneesta löytyy myös pyykinpesukone sekä kuivauskaappi.

Pulkat ja potkukelkka

Mökin ulkovarastosta löytyy myös pulkka sekä potkukelkka, joka on näppärä kulkupeli kylällä pyörähtämiseen.

Retkeilyreitit ja ulkoilu

Lapin upea luonto avautuu heti mökin takapihalta. Lähimmät merkityt retkeilyreitit/hiihtoladut kulkevat noin 600m päässä.

Palvelut

Äkäslompolon kylän monipuoliset palvelut ja mm. Suomen hulluin kyläkauppa, Jounin kauppa, sijaitsevat noin 1,5km päässä.

"Upea mökki! Erityisesti sauna oli oikein mieluinen. Olohuoneen isoista ikkunoista oli hauska ihastella poroja ja kuukkeleita. Kaikki toimi mainiosti, tulemme varmasti toistekin."
-Vieraamme-
"This cabin is a gem in Lapland! The view out the wall of windows on the back is absolutely beautiful! I spent a lot of time relaxing at the table and enjoying this view."
-Vieraamme-

Viikkohinnat

Kevätsesonkina (viikko 8 eteenpäin) vain viikkovuokraus (la-la) ja tällöin vuokrahintaan sisältyy myös loppusiivous. Sesongin ulkopuolella vuokraamme myös lyhyempiä aikoja, KYSY TARJOUS!

Peruskausi
750€
  • ei loppusiivousta
Viikot 51-1
1750e
  • sis. loppusiivous
Viikot 8-9
1350€
  • sis. loppusiivous
Viikot 10-11
1500€
  • sis. loppusiivous
Viikot 12-17
1750€
  • sis. loppusiivous

VARAA MÖKKI

Tarkista saatavuus alla olevasta varauskalenterista ja klikkaa "TEE VARAUS" tai lähetä meille varauspyyntö oheisella yhteydenottolomakkeella.

Comments are closed.